Hoʻonui i ka Magic Summer: 6 mau ala maikaʻi e leʻaleʻa ai i kou kua!

Aia ke kauwela ma ʻaneʻi, a ʻo kou kua i ke kāwele no ka hana ʻana i nā hoʻomanaʻo poina ʻole.Eia nā ala maikaʻi ʻeono e hoʻololi ai i kou wahi waho i kahi ʻano leʻaleʻa kauwela: 

Heluhelu oluoluCʻaoʻao:

E hoʻonoho i kahi kihi heluhelu ʻoluʻolu ma lalo o ka malu o kahi kumulāʻau a i ʻole ma kou patio.E hoʻonohonoho i kekahi mau cushions plush, e hoʻohui i kahi papa ʻaoʻao no kāu mau mea inu punahele, a hoʻolulu iā ʻoe iho i ka honua o ka palapala.ʻO ka makani mālie a me ke ʻala o nā pua e lilo ia i wahi kūpono no ka poʻe aloha puke.

Paradaiso Picnic:

E hoʻolālā i kahi pīniki leʻaleʻa no kou ʻohana a i ʻole nā ​​hoaaloha.E hoʻomoe i kahi pākeʻe pīniki waihoʻoluʻu, hoʻopaʻa i ka hīnaʻi me nā sanwiti ʻono, nā huaʻai hou, a me ka lemonade hōʻoluʻolu.E hauʻoli i ka maʻalahi o ka ʻai ʻana i waho i ka wā e hauʻoli ai i ka lā mahana.

E ʻai me ka BBQ:

E hoʻā i ka pahu a hoʻokipa i kahi pā hale barbecue extravaganza!E hoʻomoʻa i nā burger succulent, moa i hoʻopaʻa ʻia, a me nā mea ʻai ʻai kau.E hana i kahi lewa olaola me nā mea hoʻonaninani kumuhana, a kono aku i kāu poʻe aloha e hele mai i kahi ʻahaʻaina ʻāhuhi a ʻono.

Pāʻina Kihapai:

Hiki i kou kuaʻa ke kahua hoʻolauleʻa hope loa.Hoʻopaʻa i nā kukui fairy, hoʻonohonoho i kahi papahele hula waho, a hoʻokuʻu i ke mele.Mai nā lā hānau a hiki i nā pāʻina kauwela, hiki ke lilo kou kua i ke kikowaena o nā hoʻolauleʻa.

Acrylic Spa Serenity:

E hoʻokiʻekiʻe i kāu pāʻani hoʻomaha me ka FSPAʻākea ʻālika.E hoʻoluʻu i loko o ka wai mehana a huʻihuʻi i kou hoʻomaha ʻana i ke ʻano.E hoʻoheheʻe nā jet hydrotherapy i ke kaumaha, a ʻo ke kaiapuni mālie e waiho iā ʻoe i ke ʻano hou.

Luʻu i loko o Luxury:

E lawe i kou kua i ka pae aʻe me ka FSPAspa ʻauʻau acrylic.E ʻauʻau i kahi au mālie no ka hoʻomaʻamaʻa, e hauʻoli i ka manawa ʻohana maikaʻi, a i ʻole e lana wale a hoʻomaha.Ua like ia me ka loaʻa ʻana o kahi loko wai pilikino a me ka spa i hoʻokahi!

ʻO kou pā hale kou wahi hoʻāno kauwela, e kali ana iā ʻoe e hana i ka hapa nui.ʻO ka leʻaleʻa maʻalahi o ka heluhelu ʻana, ka hauʻoli o nā pīniki kaʻana like, ke ʻano o ka BBQ, a i ʻole ka hoʻomaha hoʻomaha nani o nā spa acrylic a me nā spa ʻauʻau acrylic, hiki i kāu wahi waho ke lilo i mea āu e makemake ai.E kaʻana like i kāu ʻike i ke kauwela hope a hoʻoulu i nā poʻe ʻē aʻe e wehe i ka mea kilokilo i ko lākou kua!