Nā Manaʻo Hoʻokomo no nā ʻauʻau ʻauʻau o loko

ʻO nā ʻauʻau ʻauʻau i loko e lilo i mau laʻa nani, e hāʻawi ana i kahi hoʻomaha mai ka hustle a me ka puʻupuʻu o ke ola o kēlā me kēia lā.Eia nō naʻe, hiki i kā lākou kau ʻana i loko o kahi home ke hoʻopilikia nui i ka aesthetics a me ka hana.Eia kekahi mau ala hou e hoʻonoho ai i nā ʻauʻau ʻauʻau i loko, e hoʻonui ai i ka lewa a me ka pono o kēlā me kēia wahi.

 

1. ʻĀpana ʻōlelo kikowaena:ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka ʻauʻau ʻauʻau i loko ma waena o ka lumi ʻauʻau e hana i kahi kikoʻī e kauoha i ka nānā.Hana maikaʻi kēia hoʻonohonoho ʻana i nā lumi ʻauʻau ākea, e ʻae ai i ka ʻauʻau e lilo i ke kikowaena a puni i hoʻolālā ʻia ke koena o ka lumi.ʻO ka hui pū ʻana me ka ʻauʻau ʻauʻau me nā mea hoʻonaninani nani a me nā leo hoʻonaninani hiki ke hoʻokiʻekiʻe i kona ʻike maka.

 

2. Ma lalo o kahi pukaaniani:ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka ʻauʻau ʻauʻau ma lalo o ka puka makani e lawe mai i waho i loko, e hāʻawi ana i nā hiʻohiʻona ʻoluʻolu i ka wā e pulu ai.Hoʻokomo kēia hoʻonoho ʻana i ka ʻauʻau ʻauʻau me ka mālamalama maoli, e hana ana i kahi leʻaleʻa mālie.Eia kekahi, hiki i ka hoʻonohonoho ʻana i nā mea kanu a i ʻole nā ​​​​lau ma waho o ka puka aniani ke hoʻonui i ka pilikino me ka ʻole o ka hoʻokau ʻana i ka pilina me ke ʻano.

 

3. Alcove Nook:ʻO ka hoʻohana ʻana i kahi alcove a i ʻole kahi i hoʻomaha ʻia no ka ʻauʻau ʻauʻau e hoʻonui i ka pono o ka lewa me ka hoʻohui ʻana i ke ʻano o ka coziness.Hoʻonui kēia hoʻonohonoho i ka hoʻolālā lumi ma o ka hoʻohui ʻana i ka pahu i loko o ka hale hoʻolālā.E hoʻonui i ka alcove me nā papa i kūkulu ʻia a i ʻole nā ​​niches e mālama i nā mea pono ʻauʻau a me nā mea hoʻonaninani, e hoʻonui hou i ka hana.

 

4. Hoʻohui Manaʻo Wehe:I loko o nā hale hou me nā papahele hāmama, hiki i ka hoʻokomo ʻana i ka ʻauʻau ʻauʻau i loko o ka lumi moe nui a i ʻole kahi en-suite hiki ke hana i kahi hoʻomaha hoʻomaha e like me ka spa.ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana i kahi ākea me nā paia ʻāpana a i ʻole nā ​​​​pale hoʻonaninani e mālama i ka manaʻo o ka pilikino me ka ʻae ʻana i ka kahe mau ʻole a me ka hoʻomau mau ʻana.E noʻonoʻo e hoʻohana i nā mea e like me ke aniani a i ʻole nā ​​panela translucent e mālama i ka manaʻo hāmama i ka wā e wehewehe ana i ka wahi ʻauʻau.

 

5. Ka nani kūʻokoʻa:ʻO ka waiho ʻana i kahi ʻauʻau kū kūʻokoʻa i waenakonu o ka lumi e hōʻike i ka maʻalahi a me ke ʻano.ʻO kēia hoʻonohonoho e hiki ai ke komo i ka 360-degree i ka tub, e hoʻoikaika ana i kona nani kiʻi mai nā kihi āpau.ʻO ka hoʻohui ʻana i ka ʻauʻau ʻauʻau me kahi chandelier ʻōlelo a i ʻole nā ​​kukui pendant e hoʻohui i ka pāʻani a hoʻonui i ke ʻano holoʻokoʻa.

 

6. Hoʻi hope ʻoluʻolu:E hoʻololi i kahi kihi o ka lumi ʻauʻau i loko o kahi oasis kaʻawale ma ke kau ʻana i kahi ʻauʻau kihi.Hoʻoponopono kēia ʻano hoʻopakele ākea i nā kiʻi square i ka wā e hana ana i kahi nook ʻoluʻolu no ka hoʻomaha.E hoʻonui i ka leʻaleʻa me nā kukui palupalu, nā kāwele hoʻonani, a me nā kukui ʻala e hoʻāla ai i ke ʻano o ka maluhia.

 

I ka hopena, he mea koʻikoʻi ke kau ʻana o kahi ʻauʻau i loko o ka hoʻohua ʻana i ka lewa a me ka hana o kahi ākea.Inā hoʻonoho ʻia ma ke kikowaena ma ke ʻano he ʻāpana ʻōlelo a hoʻopaʻa ʻia paha i loko o kahi alcove ʻoluʻolu, hiki i kahi hoʻonohonoho noʻonoʻo ke hoʻonui i ka ʻauʻau ʻauʻau a hoʻokiʻekiʻe i ka nani hoʻolālā holoʻokoʻa o kekahi o loko.Ma ka noʻonoʻo ʻana i kēia mau manaʻo hoʻonohonoho noʻonoʻo, hiki i nā mea hale ke hoʻopilikino i kā lākou lumi ʻauʻau e hōʻike i ko lākou ʻano ʻokoʻa a me nā makemake.